کوالکام می‌خواهد مدل جدیدی از تراشه پرچم‌دار اسنپدراگون ۸۸۸ معرفی کند؛ اما تفاوت اصلی میان مدل جدید با مدل اصلی در توان پردازشی نیست؛ بلکه در توانمندی مودم است. GSMArena گزارش می‌دهد تراشه جدید با شماره‌مدل SM8450 برخلاف نسخه اصلی با شماره‌مدل SM8350، به‌جای مودم 5G از مودمی با ارتباطات محدود‌شده به LTE برخوردار خواهد بود.

چنین تراشه‌ای طبیعتا برای بازارهایی هدف‌گذاری شده است که هنوز زیرساخت‌های لازم برای ارائه ارتباطات 5G را آماده نکرده‌اند؛ اما جالب است بدانید مشتری اصلی این تراشه هواوی خواهد بود. هواوی همچنان با تحریم‌های ایالات متحده دست‌وپنجه نرم می‌کند و در خاک آمریکا نمی‌تواند فعالیتی کند. همکاری هواوی با شرکت‌های آمریکایی نیز بسیار محدود شده است؛ به‌خصوص در زمینه ارتباطات 5G که نمی‌تواند محصولاتش را به آن‌ها بفروشد یا از آنان محصولی بخرد.

با‌این‌حال، تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ مدل LTE مشمول تحریم‌های ایالات متحده نمی‌شود؛ زیرا مبتنی‌بر ارتباطات 5G نیست و همین امر موقعیتی فراهم کرده است تا هواوی از کوالکام این تراشه‌ای پرچم‌دار را برای محصولات آینده‌اش بخرد. انتظار می‌رود هواوی ماه آینده میلادی سری پرچم‌دار هواوی پی ۵۰ را معرفی کند؛ محصولاتی که احتمالا به مدل جدید تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ مجهز خواهند بود.

با اینکه محصولات سری پی ۵۰ هواوی از تراشه‌ای بسیار قدرتمند بهره‌مند خواهند شد، وضعیت نامناسبی برای رقابت در بازار دارند. درواقع در‌کنار محدود‌شدن به ارتباطات LTE، پرچم‌داران جدید هواوی همچنان از سرویس‌های گوگل بی‌بهره خواهند بود؛ موضوعی که برای برخی از کاربران بسیار اهمیت دارد و ممکن است باعث ناکامی اعضای خانواده پی ۵۰ در برخی از بازارها شود.


در ماه‌های گذشته، هواوی توانسته است با محدودیت‌ها مقابله کند و درحالی‌که با تحریم‌های سخت‌گیرانه‌ای مواجه است، به حضور در بازار گوشی‌های هوشمند ادامه دهد. این شرکت اخیرا سیستم‌عامل اختصاصی‌اش به نام هارمونی ۲.۰ را معرفی کرده است که امکان نصب آن روی محصولات مختلف شرکت چینی وجود دارد و انتظار می‌رود عضوی از خانواده گوشی‌های پی ۵۰ هواوی به‌صورت از‌پیش‌نصب‌شده با هارمونی ۲.۰ روانه بازار شود. البته شرکت چینی گفته است کاربران می‌توانند بین نسخه اندروید و هارمونی ۲.۰ گزینه دلخواه را انتخاب کنند.

هواوی در زمان ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به اتهام سرقت اطلاعات کاربران و تحویل آن به دولت چین تحریم شد؛ تحریمی که نه‌تنها از حضور هواوی در ایالات متحده و فعالیتش ممانعت می‌کرد؛ بلکه بخش موبایلش را به‌شدت تحت‌تأثیر قرار داد. آمریکا شرکت‌هایی مانند TSMC و سامسونگ را زیر فشار قرار داد تا تراشه‌های سری کرین های‌سیلیکون را برای هواوی تولید کنند. افزون‌براین، هواوی از شرکت‌هایی مانند کوالکام نمی‌توانست تراشه بخرد که حال مشخص شده است منظور تراشه‌هایی با مودم 5G بوده‌اند.

درهرصورت، انتظار می‌رود هواوی با تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ مدل LTE باردیگر به بازار محصولات پرچم‌دار بازگردد؛ اما مشخص نیست آیا کاربران از چنین محصولاتی مانند گذشته استقبال خواهند کرد یا خیر. دیدگاه شما درباره اقدام اخیر هواوی چیست؟ آیا حاضرید مدلی از خانواده پی ۵۰ هواوی مجهز به تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ مدل LTE را بخرید؟